Krása a životný štýl, Prírodná medicína, Zdravé recepty, Zdravie a životospráva

Cesnak, namočený v červenom víne je vitamínová bomba, ktorú by mal každý z nás piť aspoň 2 krát do roka

Všetci vieme z prvej ruky o výhodách cesnaku. Prvá vec, ktorá príde na myseľ – je jeho majetok na zvýšenie imunity. Cesnak môže byť skvelý doplnok k akomkoľvek jedle, ale aby bolo možné spraviť z neho ešte užitočnejšie, cesnak možno kombinovať s mnohými ďalšími produktmi.

Cesnak, namočený v červenom víne je považovaný za vitamínovú bombu. Tento nástroj má mnoho liečivé vlastností. Posilnenie imunitného systému, cesnaková tinktúra pomôže predchádzať rôznym chorobám. To tiež čistí krv, znižuje hladinu cholesterolu, normalizuje kardiovaskulárny systém, odstraňuje prebytočné soli z tela, takže budete mať viac energie.

Ako urobiť tinktúru cesnaku s vínom

budete potrebovať

  • 12 strúčikov cesnaku
  • 1/2 litra červeného vína kvalitného

Aby sa získal účinný nástroj, lepšie kúpiť cesnak na trhu.

Na prípravu zmesi olúpať strúčiky cesnaku, dať do sklenenej nádoby a naplňte ju s červeným vínom. Môžete tiež rozrezať cesnak na polovicu, takže účinok tinktúry bude silnejší.

Cesnak je potrebné nechať, 2 týždne na tmavom mieste, mimo dosahu slnečných lúčov. A nezabudnite každý deň triasť tekutinov 2-3 krát. Po 14 dňoch sa zmes prefiltruje a naleje do nepriehľadnej nádoby.

gxb

Odporúčame použiť 2x ročne – 1 mesiac. Každý deň je nutné vypiť 2-3 lyžičky elixíru, 3x denne, pred jedlom alebo na hneď po prebudení.

Jedná sa o účinný nástroj a je považovaný, známy pre svoju schopnosť účinne popasovať sa s rakovinou.

ZDROJ:SOVKUSOM.RU

Tiez sa Vam moze pacit