Krása a životný štýl, Prírodná medicína, Zdravé recepty, Zdravie a životospráva

Objavila som najlepší prírodný liek proti bolesti v krku, iba 4 hodiny a angína je hneď preč!

Angínu mal už pravdepodobne každý z nás. Nepríjemnej a otravnej bolesti v krku sa chceme zbaviť čo najskôr, ale nie vždy sme ochotní vyhodiť peniaze za drahé lieky, ktorých účinnosť je niekedy diskutabilná.

Našťastie tu pre vás máme efektívny liek odstraňujúci všetky symptómy tejto nepríjemnej choroby.

Pri prvých príznakov by sa malo ihneď začať s liečbou. Červená repa je úžasná zelenina, ktorá sa dokáže ľahko vyrovnať s bolesťou v krku a nielen to!

Výhody repy na angínu

  1. Eliminuje zápal a znižuje opuch hrdla
  2. Má v sebe antibakteriálny účinok
  3. Znižuje bolesť
  4. Posilňuje imunitu
  5. Zvyšuje pružnosť vlásočníc a normalizuje prietok krvi
  6. Odstraňuje hnisavý povlak

Návod

  1. Zmiešajte 200 ml cviklovej šťavy s 1 PL jablčného octu. Kokteil si zahrejte v mikrovlnnej rúre na 30-35° C. Kloktajte hrdlo aspoň 6-7x denne až do úplného uzdravenia.
  2. Pri hnisavom procese odporúčame kloktať cviklovú a cibuľovú šťavu. Zrieďte šťavu z repy s vodou v rovnakom pomere. Do 150ml zmesi pridajte 1 PL cibuľovej šťavy a kloktajte nie častejšie ako 1x za 3 hodiny.

asdssss

  1. Repová šťava je ideálnym liekom na nádchu. Zmiešajte jej šťavu s rovnakým dielom vody a pridajte trocha medu. Nakvapkajte si 4 kvapky do každej nosovej dierky 4x denne. Tento proces vykonávajte 6-7 dní.
  2. Vírusovú angínu vyliečite nasledovne: zmiešate 100 ml repovej šťavy, 100 ml vody a 1 ČL citrónovej šťavy. Kloktajte 5-6x denne a bolesť krku odíde.
  3. Pri častých recidívach choroby sa odporúča konzumovať vývar z červenej repy. 1kg umytej a neolúpanej zeleniny uvarte v 2 litroch vody. Keď repa zmäkne, vývar sa vyleje do samostatnej misky. Vyplachujte si hrdlo s 50ml tekutiny 3x denne.

Liek uchovávajte v chladničke a pred použitím trochu zahrejte. Po 1 mesiaci sa budete cítiť oveľa zdravšie a ľahko sa vyrovnáte s nepríjemnými neduhmi.

fdghj

Cviklové kloktadlo je vhodné takmer pre všetkých, s výnimkou citlivosti na túto zeleninu. Pozor by si mali dávať aj tí ľudia, ktorí trpia gastritídou, obličkovými kameňmi, cukrovou a osteoporózou.

zdroj:takprosto.cc

Tiez sa Vam moze pacit