Úžasná tvarohová chuť robí tento dezert neodolateľným. Je neuveriteľne ľahký a svieži. Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ho úplne každý behom chvíľky!
Ingrediencie
- 120 g hladkej múky
- 4 vajcia
- 120 cukru
- 1 vanilkový cukor
- 1 prášok do pečiva
- štipka soli
- kakao na posypanie
Krém
- 250 g tvarohu
- 120 g cukru
- 250 ml smotany
- 1 vanilkový cukor
postup:
1) Vyšľahajte si vajce s cukrom.
2) Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru.
3) Plech o veľkosti 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu potrieme olejom.
4) Korpus pečieme 10 minút na 200 stupňov.
5) Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľaháme zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.
6) Teraz si cesto prekrojte na polovicu. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov.
7) Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom.
8) Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.