Kapusta – to je jeden z mojich najobľúbenejších nízkokalorických pikantných jedál, a čo je najdôležitejšie, predjedlo, ktoré poznáme, a varí každá žena. A to je cenná zásobáreň živín, minerálov a vitamínov.
Ponúkame jeden z najlepších receptov na kyslú kapustu s jablkami. Aby bola pripravená, treba zásobiť na občerstvenie bielu kapustu z neskorých odrôd. Bude dobré, keby hlava bola praskaná.
zloženie
- kapusta 3 ks
mrkva 1 ks
jablko 2-3 kusy
soľ 3 lyžice
príprava
- Umyť kapustu a jablká a mrkva a naškriabať. Chuť jabĺk bude jasnejšia, keď ju nakrájame na plátky. Pridajte soľ.
- Zmiešajte všetky produkty a všimnite si, že kapusta pustila šťavu.
- Umiestnite kapustu do pohárov, utláčame dobre a nechajte pri izbovej teplote po dobu 40 hodín, aby začal proces fermentácie.
- Po skončení fermentačného procesu, dať kapustu do chladničky po dobu niekoľkých hodín a potom použiť.
Táto kapusta je veľmi chutná na pohľad, ale chuť je neporovnateľná s ničím!
ZDROJ:SOVKUSOM.RU